Dragon War LOGODragon War Magyarország

Main Content

Thor ELE-G9
3200DPI optikai 7gombos programozható gamer egér
ajándék egérpaddal


Dragon War ELE-G9 Thor Dragon War ELE-G9 Thor Dragon War ELE-G9 Thor Dragon War ELE-G9 Thor
   
   
 

A skandináv mitológiában Thor a vihar istene. Erős és félelmetes. Ha feldühödik, sosem véti el célpontját! Ezt az egeret úgy készítették, hogy erre a mitikus alakra hasonlítson. Egyesíti a pontosságot és az érzékenységet, jelentősen megnövelve az Ön erejét!

Érje el a precizitás mitikus szintjét!

A Thor-t bluetrack technológiával látták el, amely optimalizálja az Ön egerének érzékenységét és pontosságát, valamint segítségével szinte bármely terepen játszhat. Az egér 3200dpi-s sebessége elengedhetetlen, hogy egyesítse a minőséget és a játékstílust!

A kényelem mindenekelőtt!

A Thor teljes formatervezése azzal a céllal lett megalkotva, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az Ön számára, így addig játszhat, ameddig csak szeretne, anélkül, hogy elfáradna!

Állítsa be egerét saját ízlése szerint!

A 6 személyre szabható gomb hozzájárul ahhoz, hogy tényleg úgy használhassa egerét, ahogyan csak szeretné! Ez az egér lehetőséget nyújt a kényelemre a játék során, és utat biztosít egy olyan legendás stratégiához, amely segít győzedelmeskedni a játékesteken!
 
   
   
   

Tulajdonságok

 
Beépített memória

Mentsed el a beállításaidat
A fedélzeti memória segítségével bárhová magával viheted beállításaidat.
Mentsed el a beállításokat az egér memóriájába, és bármilyen számítógépen használhatod a beállításokat, anélkül, hogy szükség lenne további szoftverre vagy bejelentkezésre.
Dragon War ELE-G9 Thor
Dragon War ELE-G9 Thor Gumibevonat

A gumírozott bevonat puha tapintásérzetet kölcsönöz az egerednek, ugyanakkor a heves mozdulatokat is precizen tudod átvinni a gépedre hisz az egered tapad a kezedhez.
Személyre szabható LED-es megvilágítási effektek

A személyre szabhatóságot emeljed egy magasabb szintre. Most megvilágíthatod a DRAGON WAR Thor logóját, a görgetőkereket és az oldalsó csíkokat, ahogy csak szeretnéd. Az egered szoftvere lehetővé teszi, hogy különféle fényhatásokkal rendelkezz a lenyűgöző megjelenéshez, amely így ugyanolyan egyedi, mint a játékod stílusa.
Dragon War ELE-G9 Thor
Dragon War ELE-G9 Thor

 • Japán tervezés
 • Ergonomikus kialakítás professzionális játékosok számára
 • Gamer egér 6 vezérlőgombbal
 • Rendeljed hozzá a választott játékeseményt a gombokhoz, hogy a programozható gombokkal létrehozzad a saját játékprofilodat
 • 512k belső memória a makró funkciók tárolásához, így megőrizheted a beállításokat akkor is, ha csak az egered viszed magaddal
 • Egérvezeték hossza: 1.8 méter
 • LED világítás
 • A legtöbb felületen precíz mozgáskövetés
 • Aranybevonatú USB csatlakozó a megbízható és sértetlen adatátvitel érdekében
 • Felbontás: 800/ 1600/ 2400/ 3200 dpi
 •    
     
   
  Magyarországi terméktámogatás és vásárlói segítségnyújtás: www.dragonwar.info
   

  Letöltés

  Placeholder image