Dragon War LOGODragon War Magyarország

Main Content

Ice Sanction GK-015 mechanikus angol kiosztású gamer billentyűzet
DragonWar Blue Switch kapcsolókkal


Dragon War GK-015 mechanikus billentyűzet Dragon War GK-015 mechanikus billentyűzet Dragon War GK-015 mechanikus billentyűzet Dragon War GK-015 mechanikus billentyűzet Dragon War GK-015 mechanikus billentyűzet Dragon War GK-015 mechanikus billentyűzet Dragon War GK-015 mechanikus billentyűzet Dragon War GK-015 mechanikus billentyűzet Dragon War GK-015 mechanikus billentyűzet Dragon War GK-015 mechanikus billentyűzet
   
   
   
   
Mi is az a N-KEY ROLLOVER, mitől klönleges ez a Dragon War billentyűzet?

A számítógépes billentyűzetek leütéseit sorokból és oszlopokból álló vezetékek mátrixa érzékeli. Ha egy sorban két vagy több gombot ütünk le, az oszlopuk alapján azonosítani lehet őket, és ugyanez érvényes az egy oszlopban leütött gombokra is. Három közeli gomb lenyomásakor viszont előfordulhat, hogy egyszerre két sor és két oszlop aktiválódik, így négy nyomást kapunk: három valódit és egy szellemet. Ezt a jelenséget ghostingnak hívják. A problémát többféleképpen lehet orvosolni. A legolcsóbb úgy átrajzolni az érzékelő sorokat és oszlopokat, hogy a problémás, három szomszédos gomb lenyomásának esete csak ritkán lépjen fel, illetve, amikor közel kerülünk hozzá (a problémás kombináció két gombját már lenyomtuk), akkor a harmadikat letiltja az elektronika. Az ilyen billentyűzeteket 2KRO típusúnak hívják, az angol 2-key rollover (két gomb lenyomásos) kifejezés rövidítésével. Extra vezetékekkel elérhető, hogy három vagy több, akár hat gomb egyidejű lenyomása se okozzon gondot, ilyenkor 3KRO vagy 6KRO megoldásról beszélünk. Amikor nincs felső határa a gombok egyidejű lenyomásának, az az N-KEY ROLLOVER.Jellemzők

K.I.S.S (Keep It Simple Stupid)

A GK-015-öt úgy tervezték meg és gyártották le, hogy fejlett teljesítményt biztosítson az éppen szükséges funkciókkal. Sem több, sem kevesebb.
Dragon War GK-015 mechanikus gamer billentyűzet
Dragon War GK-015 mechanikus gamer billentyűzet N-KEY ROLLOVER - Anti Ghost

Nyomja meg az összes gombot. A Multi-key Input azt jelenti, hogy a bonyolult gombkombinációk minden alkalommal egyszerűen végrehajthatók. Az N-Rollover segítségével nyomj le tetszőleges számú billentyűgombot, ez lehet akár módosító gomb (Control, Alt, Shift) is, bármilyen sorrendben és pontosan azt és úgy történik mint amit terveztél.

GET THAT UNDERGLOW - Alsóvilágítás

A billentyűzet tetején, baloldalán, jobboldalán, hátulján és elején található DRAGON WAR megvilágítás segítségével még több lehetőséged van a játékmenet megvilágítására és a billentyűzeted életre keltésére.
Dragon War GK-015 mechanikus gamer billentyűzet
Dragon War GK-015 mechanikus gamer billentyűzet THE DRAGON WAR BLUE SWITCH

Ez egy ikonikus mechanikus kapcsoló, amely hibátlan kattintást jelent, ha megnyomják. A DRAGON WAR Blue Switch hallható és tapintható visszajelzést ad, akárcsak a hagyományos mechanikus kapcsolók. Ez az amit a gamerek keresnek. Ideális azok számára, akik az ismerős "klikk" kapcsolót keresik.
3 állású döntés

Három döntésfok, ez a szabadság. A háromlépcsős dőlésszög beállítás lehetővé teszi, hogy a billentyűzetet 0, 4 vagy 8 fokra állítsad a tökéletes szög eléréséhez. Gumi lábakkal tartják a billentyűzetet stabilan az intenzív játék közben.
Dragon War GK-015 mechanikus gamer billentyűzetTulajdonságok

Dragon War GK-015 mechanikus gamer billentyűzet

 • Dragon War Blue Switch
 • Finomított multimédia funkciók
 • LED világítási effektek - programozzad, szabályozzad az effekteket
 • 4 oldali megvilágítás
 • 3 lépésben állítható dőlésszög
 • Kábel hossza: 1,8 m
 • Méretek: 439 x 130 x 25 mm
 • Interfész: USB
 • Kompatibilitás: Windows 10/ Windows 8/ Windows 7/ Windows Vista/ Windows XP
 • Magyarországi terméktámogatás és vásárlói segítségnyújtás: www.dragonwar.info
   

  Letöltés

  Placeholder image