Dragon War LOGODragon War Magyarország

Main Content

GC-007-BL Pro-Gaming fotel
gamer szék nyak és e-masszázs hátpárnával


Dragon War GC-007-BL gamer fotel Dragon War GC-007-BL gamer fotel Dragon War GC-007-BL gamer fotel Dragon War GC-007-BL gamer fotel Dragon War GC-007-BL gamer fotel Dragon War GC-007-BL gamer fotel Dragon War GC-007-BL gamer fotel Dragon War GC-007-BL gamer fotel Dragon War GC-007-BL gamer fotel Dragon War GC-007-BL gamer fotel Dragon War GC-007-BL gamer fotel Dragon War GC-007-BL gamer fotel
   
   
   
   
Kényelem, stabilitás és sokoldalúság. A GC-007 fotelt arra tervezték, hogy nap mint nap javítsa játékképességed és új szintre emelje a játékélményt. Ez a fotel a legmagasabb szintű kényelmet és tartást nyújtja a nyakad, a hátad és a vállad számára játék, vagy munka közben. Az SGS által jóváhagyott gázrugó biztosítja a megfelelő és szükséges stabilitást.


Jellemzők

PU+PVC bőr

A PU és a PVC bőr a GC-007 versenyszék alapanyaga Ez a kombináció puha és karcolásmentes felületet biztosít, amelyet könnyű megtisztítani és szagmentes marad hosszú távú használat után is.
Dragon War GC-007-BL gamer fotel
Dragon War GC-007-BL gamer fotel Állítható kartámlák

Állítsad fel a kartámaszokat felfelé és lefelé, hogy megtaláljad az optimális pozicíót a játékhoz, vagy munkához. A kartámlák PU bevonattal vannak ellátva, hogy kényelmes tartást nyújtsanak a karjaidnak.
180 fokban dönthető háttámla

Versenyautó-ülés ihlette a GC-007 versenyszéket. Ergonómiailag tervezve hosszadalmas játékmenetekhez, vagy munkához ideális. A háttámla dönthető az igazi játékosok számára, hogy különféle pozíciókban kényelmesen megpihenj vagy munka közben relaxálj.
Dragon War GC-007-BL gamer fotel
Dragon War GC-007-BL gamer fotel Acél tartóssága

A GC-007 váza rozsdamentes acélból készült.
Aluminíum ötvözet alapokon

Az elegáns, fényes kivitelű talp alumínium ötvözetből készül, amely kiemelkedő stabilitást és tartósságot nyújt. Az anyag ellenáll a korróziónak és a rozsdának. A kiváló minőségű sima felület megkönnyíti a tisztítást is.
Dragon War GC-007-BL gamer fotel
Dragon War GC-007-BL gamer fotel e-Masszázs gerincpárna

Székeink e-masszázs hátpárnákkal vannak ellátva, amelyek kiváló tartást és relaxáló érzést nyújtanak játék közben.Tulajdonságok

Dragon War GC-007-BL gamer fotel

  • Összeszerelés szükséges
  • 180 fokban hátradönthető
  • Csomagméret: 86 x 65 x 33cm
  • Nettó súly: 22Kg
  • Bruttó súly: 25Kg
  • Terhelhetőség: kb. 130kg
  • Magyarországi terméktámogatás és vásárlói segítségnyújtás: www.dragonwar.info