Dragon War LOGODragon War Magyarország

Main Content

GC-004-RD Pro-Gaming fotel
gamer szék nyakpárnával


Dragon War GC-004-RD gamer fotel Dragon War GC-004-RD gamer fotel Dragon War GC-004-RD gamer fotel Dragon War GC-004-RD gamer fotel Dragon War GC-004-RD gamer fotel Dragon War GC-004-RD gamer fotel
   
   
   
   
Kényelem, stabilitás és sokoldalúság. A GC-004 fotelt arra tervezték, hogy nap mint nap javítsa játékképességed és új szintre emelje a játékélményt. Ez a fotel a legmagasabb szintű kényelmet és tartást nyújtja a nyakad, a hátad és a vállad számára játék, vagy munka közben. Az SGS által jóváhagyott gázrugó biztosítja a megfelelő és szükséges stabilitást.


Jellemzők

Állítható kartámlák

Állítsad fel a kartámaszokat felfelé és lefelé, hogy megtaláljad az optimális pozicíót a játékhoz, vagy munkához. A kartámlák párnázott puha PU bevonattal vannak ellátva, hogy kényelmes tartást nyújtsanak a karjaidnak.
Dragon War GC-004-RD gamer fotel
Dragon War GC-004-RD gamer fotel Nyak és gerincpárnák

Székeink nyak- és ágyéki párnákkal vannak ellátva, amelyek kiváló tartást nyújtanak játék közben. A nyakpárna lágy, elasztikus pamutból, míg a gerincpárna vágott habból készül.
PU+PVC bőr

A PU és a PVC bőr a GC-004 versenyszék alapanyaga Ez a kombináció puha és karcolásmentes felületet biztosít, amelyet könnyű megtisztítani és szagmentes marad hosszú távú használat után is.
Dragon War GC-004-RD gamer fotel
Dragon War GC-004-RD gamer fotel 180 fokban dönthető háttámla

Versenyautó-ülés ihlette a GC-004 versenyszéket. Ergonómiailag tervezve hosszadalmas játékmenetekhez, vagy munkához ideális.
A háttámla dönthető az igazi játékosok számára, hogy különféle pozíciókban kényelmesen megpihenj vagy munka közben relaxálj.Tulajdonságok

Dragon War GC-004-RD gamer fotel

 • Összeszerelés szükséges
 • 180 fokban hátradönthető
 • Csomagméret: 86 x 65 x 33cm
 • Nettó súly: 21Kg
 • Bruttó súly: 24Kg
 • Terhelhetőség: kb. 125kg
 • Magyarországi terméktámogatás és vásárlói segítségnyújtás: www.dragonwar.info
   

  Letöltés

  Placeholder image